knallens-hemsidalogo-

Knallens Karate Klubb

Välkommen till Knallens Karateklubb, en av de mest aktiva karateklubbarna i Västra Sverige!

Välkommen till Knallens Karateklubb – en dynamisk och mångsidig klubb som grundades våren 1986 av Pentti von Fürstenrecht och Per-Urban Lindström. Med vårt mångåriga engagemang och en passion för karate har vi vuxit till en klubb med cirka 300 medlemmar.

Hos oss tränar vi stiloberoende karate vilket innebär att vi inte är bundna till en specifik stil och välkomnar därför alla som vill utöva karate. Vi är stolta över att säga att våra träningsprogram passar både nybörjare och erfarna utövare, och vi har en ökande grupp av barn som tränar regelbundet. Detta har gjort att allt fler skolor har valt Knallens Karateklubb som idrottsskola.

Våra instruktörer har deltagit i flera mästerskap, inklusive DM, SM, NM, EM och VM, och vi tränar flera dagar i veckan för att förbättra våra färdigheter och styrka. Vi anordnar även träningläger varje år där det finns möjlighet att gradera sig till ett högre bälte. Vi lägger stor vikt vid både inre och yttre harmoni i vårt träningsprogram.

Karate är ett japanskt ord som betyder ”tom hand”, vilket syftar på att karate utövas utan vapen. Vår träning fokuserar på både självförsvar och motion, och karate kan förbättra koncentrationen, kroppens smidighet, koordinationsförmågan, konditionen och muskelstyrkan.

Vi på Knallens Karateklubb ser fram emot att välkomna dig till vår klubb och hjälpa dig att uppnå dina mål och önskningar.